kulka jános (Array)
Szórakozás

Kulka János állítólag már beszél

24.hu
24.hu

2016. 04. 19. 06:40

Kulka állapota napról napra javul. A műtét sikeres volt.
Korábban a témában:

Nap, mint nap újabb hírek érkeznek az agyi infarktuson átesett színész betegágyáról. A család részletekbe menően nem számol be Kulka János állapotának alakulásáról, ám a színészkollégák és más szemtanúk örömmel mesélnek arról, ha valamilyen javulást vagy fejlődést tapasztalnak.

Eddig az derült ki, hogy az 57 éves színész magánál van és érzékeli a körülötte zajló eseményeket, ám kommunikálni csak a szemével tud. A Bors informátora szerint azonban Kulkának már sikerült megszólalnia, igaz egyelőre csak az egyszerűbb szavak megformálásával boldogul. A napilap arról is beszámol, hogy a színésznek csak az egyik oldala működik rendesen, viszont már magától átfordult ágyában.

Ha a részletekben ugyan vannak is ellentmondások, az biztos, hogy a színész állapota javul. Mindezt az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet orvosai erősíteték meg egy hétfői közleményben.

Kulka János színművész tünetei napról napra enyhülnek, állapota javul. Az időablakon belül sikeres stroke ellátásban részesült, az elzáródott agyi érből sikerült a véralvadékot eltávolítani.”

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2017. március 29.
A főváros egyik legdrágább környéke a Duna partján épített Xlll. kerületi Marina Part. Ennek oka az, hogy kizárólag új építésű lakásokat találunk a környéken.
MTVA/Bizományosi: Balaton József 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.