Szórakozás

Az idei Eurovízió egyik legerősebbjének tartják Freddie dalát

“Ha nagy eurovíziós himnuszt akarunk, akkor megvan!” – többek közt ezekkel a szavakkal jellemzi a 2016-os magyar induló, Freddie dalát a brit Metro. A lap véleménye szerint a májusban Stockholmban megrendezésre kerülő Eurovíziós Dalfesztiválon nagy eséllyel indul a Pioneer című dal, amelynek akár az 5 legjobb között is helye lehet.

Azt írják, Freddie dalában minden megvan, ami ebben a versenyben számít. Kiemelik a gigantikus refrént, a szárnyaló vokált, a nem nem hatásvadász módon jelenlévő színpadképet is; megemlítik azt is, Fehérvári Gábor Alfréd negyedik helyezést ért el a Rising Star magyar verziójában, és esélyesnek látják arra, hogy az eddigi legjobb magyar eredményt érje majd el a dalversenyen.

“Legyünk őszinték, ez határozottan az egyik legerősebb dal a versenyben. Amennyiben eljut a döntőig (és megdöbbennénk, ha nem jutna el), a magyarok benne lehetnek a top 5-ben is, még az eddigi legjobb helyezésüket is elérhetik. Túl korai lenne kijelenteni: Budapest 2017? Nos, valószínűleg, de sosem lehet tudni” – olvashatjuk bizakodva a pozitív kritikát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik