Szórakozás

Tvrtko Szebeninek: “Eljött a te időd”

Szebeni István nyolc év után tér vissza a TV2 képernyőjére, ahol az Aktív és Magellán után ezúttal a Mokka egyik műsorvezetője lesz – ahogy erről tegnap mi is beszámoltunk.

“Kökény-Szalai Vivien keresett meg, hogy lenne-e kedvem a TV2-nél dolgozni. Hét évig voltam itt korábban, gyakorlatilag innen indult a karrierem, szerettem itt dolgozni, így jó lesz visszajönni” – áll a tévés nyilatkozatában. Szebeninek elődje, és egyben volt kollégája, Vujity Tvrtko a Facebook-oldalán keresztül fejezte ki jókívánságait.

“Ahogy telefonon már megtettem, most le is írom: nagyon sok sikert kívánok Neked a Mokkában, Szebeni István! Tudom, hogy vágytál a feladatra, hiszen annak idején éjszakákat beszéltünk át. Eljött a Te időd, éljél vele. Minden jót Neked a TV2-nél, Pisti!!!” – írja a riporter, akit egy kommentelő gúnyolódással gyanúsított meg; de Tvrtko hozzászólásában kijelentette, a legőszintébben kíván minden jót utódjának.

Ahogy telefonon már megtettem, most le is írom: nagyon sok sikert kívánok Neked a Mokkában, Szebeni István! Tudom, hogy…

Közzétette: Vujity Tvrtko official – 2016. március 8.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik