Szórakozás

Szeretője felméreti a Czeizel hagyatékot

Czeizel-Endre(650x433).jpg (Array)
Czeizel-Endre(650x433).jpg (Array)

A tavaly ehunyt Czeizel Endre volt sze­re­tője – akinek két gyermeke is született a professzortól –  ér­ték­becs­lő­höz for­dult, hogy fel­mérje a genetikus ha­gya­té­ká­nak va­lódi ér­té­két. Attól fél ugyanis, hogy a pro­fesszor öz­ve­gye el­hall­gat előle va­la­mit – írja a pénteken megjelent Best magazin.

“Dóra kérésére valóban helyszíni szemlét fog tartani a közjegyző. Véleményünk szerint a családtagok eltagadhatnak vagy megfeledkezhetnek több olyan értékes festményről is, ami a hagyaték tárgyát képezheti. Dóra azt szeretné, hogy pontosan határozzák meg, hány darab és milyen értékű festményről van szó. Értékbecslő és ingóvagyon-szakértő jelenlétében fog lezajlani a dolog. Ezt követően hozza meg majd a döntést a közjegyző a hagyaték elosztásáról”

– mondta a Best-nek Dóra jogi képviselője.

A hamarosan bekövetkező helyszíni szemle már csak azért is lesz különösen pikáns, mert erre a közjegyző és az értékbecslő mellett természetesen a családtagok és az örökösök is hivatalosak, akik most a törvényes öröklési rend szerint 1/6-od részt örökölnek fejenként.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik