Czeizel Endre (Array)
Szórakozás

Szeretője felméreti a Czeizel hagyatékot

24.hu
24.hu

2016. 02. 19. 12:45

A tavaly ehunyt Czeizel Endre volt sze­re­tője – akinek két gyermeke is született a professzortól –  ér­ték­becs­lő­höz for­dult, hogy fel­mérje a genetikus ha­gya­té­ká­nak va­lódi ér­té­két. Attól fél ugyanis, hogy a pro­fesszor öz­ve­gye el­hall­gat előle va­la­mit – írja a pénteken megjelent Best magazin.

“Dóra kérésére valóban helyszíni szemlét fog tartani a közjegyző. Véleményünk szerint a családtagok eltagadhatnak vagy megfeledkezhetnek több olyan értékes festményről is, ami a hagyaték tárgyát képezheti. Dóra azt szeretné, hogy pontosan határozzák meg, hány darab és milyen értékű festményről van szó. Értékbecslő és ingóvagyon-szakértő jelenlétében fog lezajlani a dolog. Ezt követően hozza meg majd a döntést a közjegyző a hagyaték elosztásáról”

– mondta a Best-nek Dóra jogi képviselője.

A hamarosan bekövetkező helyszíni szemle már csak azért is lesz különösen pikáns, mert erre a közjegyző és az értékbecslő mellett természetesen a családtagok és az örökösök is hivatalosak, akik most a törvényes öröklési rend szerint 1/6-od részt örökölnek fejenként.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

US President Donald Trump (C) makes his way to board Air Force One in Riyadh as he head with the First Lady to Israel on May 22, 2017. / AFP PHOTO / MANDEL NGAN
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.