Szórakozás

Öt év után szeretett bele rajongójába a tinisztár

Szinte filmvászonra kívánkozik a tinisztárként befutott Jake T. Austin legújabb románca. Ugyanis egyik legnagyobb rajongójának, Danielle Ceasarnak sikerült meghódítania a Varázslók a Waverly helyről egykori gyereksztárjának, a The Fostersből is ismert színésznek szívét.

Az elszánt rajongó valószínűleg sok bakfis álmát éli meg most. A 22 éves lány évek óta odavolt a Disney Channel hasonló korú sztárjáért, akit folyamatosan üzenetekkel bombázott a Twitteren; ahol a fiatal színésznek egyébként több mint 3 és fél millió követője van. A lány végül egy dedikálás alkalmával sikeresen felhívta magára imádottja figyelmét, aki aztán szintén követni kezdte őt a közösségi oldalon. A rajongó és a dicsérő posztok ezután sem szűntek meg, a kitartás pedig végül meghozta gyümölcsét: Jake nemrég Instagramján köszönt be rajongóinak az alább látható fotóval, amelyen éppen Danielle-t csókolja hevesen.

“Megőrülök érte”– írta a fiatal színész a képhez, mely érthető módon hatalmas lájkvihart indított be a közösségi oldalon.

I’m crazy for her. 💙

Jake T. Austin (@jaketaustin) által közzétett fénykép, 2015. Dec 28., 16:26 PST

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik