Szórakozás

Damu felesége két hét után hazatérhetett az elvonóról

Néhány héttel ezelőtt robbant a hír: Damu Roland várandós felesége alkoholproblémákkal küzd. A börtönviselt színész éppen ezért egy pár napra el is hagyta párját, de azóta megbeszélték a dolgokat közös gyermekük érdekében, Edina pedig elvonóra ment.

A nő egyik rokona a Blikknek mesélt arról, hogy a terhessége ötödik hónapjában járó kismama a nagy traumák, mint például második házassága utáni depressziója után nyúlt csak a pohárhoz, egyébként volt, hogy hónapokig nem ivott. Most azonban megijedhetett az anyaságtól.

“Csak a nagy traumák után szaladt el vele a ló. Hosszú hónapok teltek el úgy, hogy egy kortyot sem ivott, de ha leküzdhetetlen probléma elé került, sokszor úgy érezte: az alkohol a gyógyír. Nagyon várták már a babát, de a fogantatás után Edina megijedhetett, hiszen negyvenévesen áll első szülése előtt. Ez válthatta ki belőle a félelmet, ami miatt megint az italhoz menekült. Szerencsére a kezelés eredményt hozott, most megint minden rendben van vele, mert erős a szerelmük, és Edus nagyon akarja a babát” – árulta el a neve elhallgatását kérő rokon.

Edina tehát jobban van, két hét után pedig hazatérhetett családjához. “Úgy tűnik most, hogy minden rendben van Edinával. A kezelést természetesen folytatja, csak velünk lehet már. Mindenben mellette áll az egész család. A szíve alatt hordott baba is szerencsére egészséges az elvégzett vizsgálat szerint” – erősítette meg a jó hírt Damu, aki már azt is tudja, hogy kislánya fog születni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik