komár lászló (komár lászló, )
Szórakozás

Exe akarja Komár László házát

24.hu
24.hu

2015. 12. 07. 09:10

A három évvel ezelőtt elhunyt Komár László végrendelettel rendezte vagyoni helyzetét, de volt felesége nem nyugszik bele a döntéseibe.

Legalábbis erről árulkodik a táncdalénekes egykori budai házának tulajdoni lapja: a Budai Központi Kerületi Bíróság bejegyző határozata értelmében perindítás miatt elidegeníthetetlenné vált a kétszintes ház, és a felperes nem más, mint Komár Karolina, a rákbetegségben elhunyt előadó 12 éves lánya, akit természetesen anyukája, azaz a volt feleség „képvisel” – írja a Blikk.

A nő 2003 nyarán volt kénytelen elköltözni a közös házból, és 2005 decemberében részítélettel vált el Komár Lászlótól. Egészen 2011-ig vártak a sajátos vagyonmegosztással, a ház ugyanis Krisztina tulajdonába került, de Komár használatában maradt. Komár László a válás után, 2012 márciusában újra feleségül vette Krisztinát, de ekkor az énekes már nem lett tulajdonosa a háznak, semmi köze nem volt hozzá, hiszen őt kifizette Krisztina, aki éppen ezért nem érti, hogy milyen alapon akar most részesedni az ingatlanból Komár exe.

Ez a helyzet még dr. Kamarás Péter ügyvéd szerint is igen faramuci, nem is tudott konkrét véleményt formálni a lap kérésére. Az viszont biztos, hogy a mai napig Komár pizsamáját hordó özvegy szempontjából az lehet a legrosszabb forgatókönyv, hogy az ingatlan tulajdonjogát, illetve annak bizonyos hányadát elveszíti.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2015. június 7.
A kormány bevándorlásról szóló plakátja a főváros VIII. kerületében, a Hungária körúton 2015. június 7-én. Több helyen megrongálták a plakátokat, ezért a Fidesz feljelentést tesz bűncselekményre felbujtás miatt. Németh Szilárd, az országgyűlési képviselője felszólította Szigetvári Viktort, az Együtt elnökét és párttársait, hogy "ne uszítsák tovább az embereiket ilyen agresszív és törvénytelen cselekedetek elvégzésére".
MTI Fotó: Marjai János
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.