Szórakozás
komár lászló (komár lászló, )

Exe akarja Komár László házát

24.hu
24.hu

2015. 12. 07. 09:10

A három évvel ezelőtt elhunyt Komár László végrendelettel rendezte vagyoni helyzetét, de volt felesége nem nyugszik bele a döntéseibe.

Legalábbis erről árulkodik a táncdalénekes egykori budai házának tulajdoni lapja: a Budai Központi Kerületi Bíróság bejegyző határozata értelmében perindítás miatt elidegeníthetetlenné vált a kétszintes ház, és a felperes nem más, mint Komár Karolina, a rákbetegségben elhunyt előadó 12 éves lánya, akit természetesen anyukája, azaz a volt feleség „képvisel” – írja a Blikk.

A nő 2003 nyarán volt kénytelen elköltözni a közös házból, és 2005 decemberében részítélettel vált el Komár Lászlótól. Egészen 2011-ig vártak a sajátos vagyonmegosztással, a ház ugyanis Krisztina tulajdonába került, de Komár használatában maradt. Komár László a válás után, 2012 márciusában újra feleségül vette Krisztinát, de ekkor az énekes már nem lett tulajdonosa a háznak, semmi köze nem volt hozzá, hiszen őt kifizette Krisztina, aki éppen ezért nem érti, hogy milyen alapon akar most részesedni az ingatlanból Komár exe.

Ez a helyzet még dr. Kamarás Péter ügyvéd szerint is igen faramuci, nem is tudott konkrét véleményt formálni a lap kérésére. Az viszont biztos, hogy a mai napig Komár pizsamáját hordó özvegy szempontjából az lehet a legrosszabb forgatókönyv, hogy az ingatlan tulajdonjogát, illetve annak bizonyos hányadát elveszíti.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Christian Lindner (L), leader of the free democratic FDP party, walks past German Chancellor Angela Merkel during a session at the Bundestag (lower house of parliament) on November 21, 2017 in Berlin. / AFP PHOTO / Odd ANDERSEN

Ezért a kudarcért megfizethet Merkel

Kommentek

Mickey Rooney as the notorious 1930s gangster, Baby Face Nelson, starring in the film of the same name, poses with Leo Gordon as villainous bank robber, John Dillinger, in front of an original newspaper headline. (Photo by George Rinhart/Corbis via Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.