Szórakozás

Puskás Peti alig látja a szerelmét

Puskás Peti (puskás peti, )
Puskás Peti (puskás peti, )

Hiába laknak egy fedél alatt, alig találkozik egymással Puskás Peti és Eke Angéla. Az énekes, musicalszínész és színésznő kedvese harmonikus szerelemben él ugyan, de rendkívül megnehezíti kapcsolatukat a sok munka. Sőt olykor külföldre kell „szökniük”, hogy kettesben lehessenek, máskor a színházban oldják meg a rapid randikat.

“Az utóbbi hónapban gyakorlatilag nem találkoztunk otthon. Angéla nappal próbál, rendez, én pedig az éjszakákat dolgozom végig. A minap a Karinthy Színházban, A bolond lány premierjén láttuk egymást, ki is használtuk az alkalmat, hogy kicsit megölelhessük a másikat. Nemrég volt egy kis időnk, és gyorsan el is repültünk Rómába, hogy végre együtt lehessünk, romantikázhassunk, s ne csak egy színházi folyosón andalogjunk” – mondta a Blikknek Peti, aki nemrég azt is elmondta, Aleska vagy Tóth Gabi jobb az ágyban.

“Összhangban vagyunk, annak ellenére, hogy a pörgés miatt tényleg gyakran előfordul, hogy napokig nem látjuk egymást. Keveset vagyunk együtt, ezért vicces, amikor színházban randevúzunk. Gyakrabban lenne szükség arra, hogy együtt legyünk, de a munkánk is a szerelmünk” – folytatta Angéla.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik