Szórakozás

Oláh Ibolya másságról, cigányozásról

24.hu
24.hu

2015. 10. 19. 08:57

Az Összezárva Friderikusszal című műsor vasárnap esti adásának vendége Oláh Ibolya volt. Az énekesnő a 24 órás összezártság alatt őszintén beszélt nőkhöz való vonzódásáról és arról is, hogy sok atrocitás éri roma származása miatt.

Barátnőjével gyereket szeretnének

Oláh Ibolya a Megasztár végeztével kilenc év után azért szakított barátjával, mert a nőkhöz vonzódik. Elmondta, hogy nagyon boldog jelenlegi barátnőjével, vele szeretne megöregedni. A gyerekkérdésen is gondolkoztak már: kedvese szülne vagy örökbe fogadnának.

“Nem álltam ki ezzel a nyilvánosság elé, hanem valaki lefotózott bennünket. Voltak olyan emberek, akik el sem akarták hinni. Anyunak elmondtam, őt nem érdekelte a dolog, azt mondta, az a lényeg, hogy boldog vagyok. Csak azt mondta, hogy a nehezebbik utat választottad bogárkám. (…) Gondolkodunk abban, hogy vagy a párom szül, vagy örökbe fogadunk, de ahhoz meg kell teremtenünk azt az életszínvonalat. (…) Vele akarok megöregedni, látni akarom ráncosan” – mondta Friderikusznak Oláh Ibolya.

Kapásból lecigányozzák

Arról is szó esett, hogy a külföldi jövőt tervező énekesnő úgy érzi, neki duplán kell megdolgoznia mindenért roma származása miatt.

“Nagyon sokat dolgoztam azért, hogy idáig eljussak, de valamiért azt érzékelem, hogy ez a dolog, ha megfeszülök, akkor se… Nekem mindenért a dupláját kell megdolgoznom. Ez azért nem úgy működik. Nézzél már rám! Szerinted egy rasszista országban? (…) Amikor kapásból lecigányoznak… (…) Ezt kéne tanítani a nevelőotthonokban is, hogy ugyanolyan ember vagy. Azért sem engedhetem meg magamnak a lazsálást, mert valahol példaképük lehetek a gyerekeknek. Igenis van kiút. Ezzel bizonyítottam be nekik, hogy itt vagyok, el lehet érni azt, amit akar. A lehetőségek meg vannak adva mindenkinek. (…) Nem a társadalom rasszista, hanem találkozol olyan típusú emberekkel, akik elferdülten gondolkodnak” – mesélte Ibolya, aki azt állítja, hogy már megtanulta kezelni azokat az atrocitásokat, amelyek roma származása miatt érik.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Swedish director Ruben Ostlund delivers a speech on stage after he was awarded with the Palme d'Or for the film 'The Square' on May 28, 2017 during the closing ceremony of the 70th edition of the Cannes Film Festival in Cannes, southern France.  / AFP PHOTO / Alberto PIZZOLI
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.