Szórakozás

Oláh Ibolya másságról, cigányozásról

Az Összezárva Friderikusszal című műsor vasárnap esti adásának vendége Oláh Ibolya volt. Az énekesnő a 24 órás összezártság alatt őszintén beszélt nőkhöz való vonzódásáról és arról is, hogy sok atrocitás éri roma származása miatt.

Barátnőjével gyereket szeretnének

Oláh Ibolya a Megasztár végeztével kilenc év után azért szakított barátjával, mert a nőkhöz vonzódik. Elmondta, hogy nagyon boldog jelenlegi barátnőjével, vele szeretne megöregedni. A gyerekkérdésen is gondolkoztak már: kedvese szülne vagy örökbe fogadnának.

“Nem álltam ki ezzel a nyilvánosság elé, hanem valaki lefotózott bennünket. Voltak olyan emberek, akik el sem akarták hinni. Anyunak elmondtam, őt nem érdekelte a dolog, azt mondta, az a lényeg, hogy boldog vagyok. Csak azt mondta, hogy a nehezebbik utat választottad bogárkám. (…) Gondolkodunk abban, hogy vagy a párom szül, vagy örökbe fogadunk, de ahhoz meg kell teremtenünk azt az életszínvonalat. (…) Vele akarok megöregedni, látni akarom ráncosan” – mondta Friderikusznak Oláh Ibolya.

Kapásból lecigányozzák

Arról is szó esett, hogy a külföldi jövőt tervező énekesnő úgy érzi, neki duplán kell megdolgoznia mindenért roma származása miatt.

“Nagyon sokat dolgoztam azért, hogy idáig eljussak, de valamiért azt érzékelem, hogy ez a dolog, ha megfeszülök, akkor se… Nekem mindenért a dupláját kell megdolgoznom. Ez azért nem úgy működik. Nézzél már rám! Szerinted egy rasszista országban? (…) Amikor kapásból lecigányoznak… (…) Ezt kéne tanítani a nevelőotthonokban is, hogy ugyanolyan ember vagy. Azért sem engedhetem meg magamnak a lazsálást, mert valahol példaképük lehetek a gyerekeknek. Igenis van kiút. Ezzel bizonyítottam be nekik, hogy itt vagyok, el lehet érni azt, amit akar. A lehetőségek meg vannak adva mindenkinek. (…) Nem a társadalom rasszista, hanem találkozol olyan típusú emberekkel, akik elferdülten gondolkodnak” – mesélte Ibolya, aki azt állítja, hogy már megtanulta kezelni azokat az atrocitásokat, amelyek roma származása miatt érik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik