Szórakozás

Got Talent: Schwarzenegger anyukája is imádja a magyar robottáncost

A szombat esti Hungary’s Got Talentben négy igennel jutott tovább Steve Kollár háromszoros electric boogie világ- és európa bajnok. A 46 éves táncos évtizedek óta járja a világot híres Terminátor show-jával. A produkciót többek között bemutathatta Amerikában az Arnold Classic body building versenyen, és elismerően nyilatkozott e produkcióról maga Arnold Schwartzenegger is. Steve – aki már korábban elpletykálta, hogy bejutott a tehetségkutatóba – azóta is jó kapcsolatot ápol a filmsztárral sőt, még a színész édesanyjának születésnapján is felléphetett Grazban.

“1993-ban kaptam egy telefonhívást, hogy szeretnének meghívni egy külföldi fellépésre. Ami furcsa volt, hogy előtte mindenképp el akartak jönni megnézni a műsoromat. Így is történt, nagyon tetszett nekik, így egyenes út vezetett a születésnapra. Grazban a teljes osztrák elit együtt ünnepelte a hetvenkörüli asszonyt, én voltam az egyedüli fellépő. Mindenkinek nagyon tetszett a show, Schwarzenegger anyukája egyszerűen imádta, számomra pedig óriási megtiszteltetés volt” – mondta a 24.hu-nak Steve, aki nagy lehetőségnek tartja az RTL Klub show-jában való szereplést.

“46 éves vagyok, de még mindig könnyen megy a spárga, hetente többször edzek, jó kondiban vagyok. Ha meglátok valahol egy tükröt vagy egy tükröződő felületet, akár az utcán is nekiállok táncolni, ez az életem. Abban bízom, hogy a Got Talent segítségével megismerhetnek a magyar emberek, és megláthatják, hogy nem csak a Terminátor műsorommal tudom elkápráztatni a közönséget” – tette hozzá a robottáncos.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik