Szórakozás

Gáspár Evelint folyton “lecigányozzák”

Gáspár Evelin (Array)
Gáspár Evelin (Array)

“Valószínűleg nem vagyok felkészülve sok dologra, mivel a szüleim eddig próbáltak mindentől megóvni. Úgymond egy rózsaszín ködben élek a mai napig. Ott vannak a szüleim, akik védenek minden olyan dologtól, amit például a velem egyidősek már megtapasztaltak” – mondta a FEM3 Caféban Gáspár Evelin, akinek az életét gyakran megkeseríti a rasszizmus, rendszeresen kap durva beszólásokat interneten, de szemtől szemben is.

“Az biztos, hogy nem vagyok felszabadult. Mindig bennem van az, hogy félek. Félek, hogy lesülök, meg az embereknek a visszajelzésétől. Hiába azt mondom, hogy nem adok az emberek visszajelzésére, azért valahol mindig adok. Mindig el szoktam olvasni kommenteket, hozzászólásokat. Persze a 99 százaléka az, hogy szitkozódnak. (…) A szociális médiában ha megosztok valamit, azért teszem, mert tudom, hogy ez az embereknek úgymond fáj. Valljuk be, irigyek. Mindenhol azt kapom, hogy ‘te rohadt büdös cigány’. (…) Ha elmegyek egy bevásárlóközpontba, sokszor hallom azt, hogy a mögöttem lévő ember ezt mondta. Ezt már hallottam, többször is. (…) Hiába hoznám le a csillagokat az égről, az akkor sem lenne jó soha. Sosem elég, mert én csinálom. Itt nem az a lényeg, hogy én mit csinálok, hanem az, hogy én csinálom. Erre jöttem rá” – árulta el a riportban Győzike idősebbik lánya.

Gáspár Evelin hozzátette: büszke a neveltetésére és csak köszönettel tartozik a szüleinek. Az iskola elvégzése után azt tervezi, hogy majd saját magának teremti meg azt az életszínvonalát, amelyet jelenleg a családjának köszönhet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik