Szórakozás

Aurelio hű maradt az RTL Klubhoz

Aurelio (Array)
Aurelio (Array)

Az egykori VV győztes állítása szerint a TV2 nagyon szerette volna őt megszerezni hamarosan induló show-jához.

Meglepő dolgokat árult el Facebookra feltöltött videójában VV Aurelio. A helikopterező celeb saját maga fényezése mellett egyebek közt fontosnak tartotta újra közölni, hogy nem fogadja el VV Laci kihívását egy MMA-mérkőzésre, de ringen kívül bármikor áll rendelkezésre.

De ami ennél meglepőbb, az az a “mellékesen” elárult kulisszatitok, miszerint Aurelio visszautasította a TV2 főműsoridős ajánlatát, és tette mindezt anyacsatornájához való lojalitása miatt.

“Én hű maradtam. Én nem fogok oda kakilni, ahonnan eszek. Augusztus 31-én kezdődik az Ezek megőrültek. Engem oda nagyon szerettek volna. Én megkérdeztem a főniket, hogy van-e ilyen, mert én nem vagyok Alekinnyosz, én nem fogok elmenni, nem fogok senkit szembeköpni, nem mentem el. Azért kicsit bánom, mert nyilván megint főműsoridő, meg ez hozzám hasonló műfaj volt, hiszen nyilván én is egy őrült vagyok, és ez a megőrültekről szól” – elmélkedett az egykori villalakó, aki a videó végén arra is magyarázatot ad (vagy legalábbis próbál), miként fordulhat elő az, hogy időnként sikerül a mozgássérültek helyére fenntartott helyre beparkolnia.

Ez a ValoVilag!!!☝️☝☝

Posted by Aurelio O. Caversaccio on 2015. augusztus 19.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik