Szórakozás

Rosszullétekkel küzd Bódi Margó

A mulatós énekes többször megszédült már a színpadon, mert nem bírja a nagy hőséget.

Bódi Margó már kezd felépülni tavalyi agyérinfarktusa után, az újságok híresztelésével ellentétben sokkal jobban van.

“Voltak kis betegségek, de ez már a korral is jár. Be kell tartanom a szabályokat: szedem a gyógyszereket, járok infúziós kúrára, és természetesen kell minden nap minimum harminc percet keményen tornázni” – mondta a Mokkában Margó.

A mulatós énekesnő közben komoly fogyókúrán van: egy hónap alatt négy kilót adott le, és már nyolc napja csak folyadékot iszik egy tisztítókúra keretében. Bódi Guszti örül felesége elhatározásának, de aggódik is érte, hiszen Margó mostanában többször megszédült a színpadon.

“Negyven fokos melegben a színpadon lenni a harmadik műsornál éhen-szomjan, azért szédül néha el” – jegyezte meg a férj, aki szerint ráadásul pihenni sincs túl sok idejük, ugyanis minden napra legalább egy fellépés jut, hétvégente több is.

“Most nagyon meleg van, még aki egészséges, azt is megterheli ez az óriási, 38 fokos meleg. Ha színpadon van az ember, szembe süt a nap, és ne adj isten a színpad fekete fóliával van lerakva, az aztán szívja a meleget, jön alulról is, felülről is” – magyarázta Margó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik