Szórakozás

Flörtöltek és randikat ajánlgattak Tóth Andi nevében

Csúnyán visszaéltek a tinédzserkorú énekesnő nevével.

Egy ismeretlen ellopta Tóth Andi személyiségét – írja a mai Bors. Az X-Fakor legutóbbi győztese sok más hírességhez hasonlóan a közösségi oldalon járt pórul, ahol valaki egy hamis profilt létrehozva a nevében levelezett a rajongókkal, ráadásul fiúkkal flörtölt és találkozókat egyeztetett. A fiatal énekesnőt felzaklatta az eset.

“Hónapok óta létezik az az oldal, de csak pár hete szereztem róla tudomást. Egy koncert után odajött hozzám egy ismeretlen srác, kedélyesen beszélgetett velem, mintha már ezer éve ismerne. Mondta, hogy már sok levelet váltottunk. Nem is értettem. Az utóbbi hetekben felgyorsultak az események, két-három fiú is rám írt a hivatalos oldalamon, hogy ott folytassuk a beszélgetést, amit máshol elkezdtünk. Volt, akinek a családomról mesélt kitalált sztorikat, másnak a hétköznapjaimról, és így tovább.

Az volt az első gondolatom: csak nehogy intim helyzetbe keveredjen velük, vagy olyan témáról beszélgessen, amely nekem nem fér bele. Az egyik srác aztán megerősítette ezt a félelmemet. A lány elhívta sétálni, csak még nem találtak megfelelő időpontot. Ijesztő, hogy ilyen történik, és idegesítő, hogy a nevemben flörtölget valaki, a rossz híremet keltve. Az oldal üzemeltetőjénél azonnal feljelentést tettünk. Jelenleg már nem létezik az oldal, de ha újra megjelenik, komolyabb lépésekre kényszerülünk” – mondta el Andi a napilap megkeresésére.

Egy kicsit lnyosan Tally Weijl Magyarorszg

Posted by Tóth Andi hivatalos oldala on 2015. július 6.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik