Szórakozás

Már biztos: válik Szőke Zoltán és felesége

A Barátok közt színésze elköltözött a családjától, és beadta a válókeresetet. A szakítás után még három évig vártak.

Szőke Zoltán és felesége, Laki Anikó már három éve nem alkotnak egy párt, a hivatalos válással és szétköltözéssel azonban egészen idáig vártak. Még idén áprilisban is cáfolták, hogy beadták a keresetet, de mára elérkezettnek látták az időt, hogy véget vessenek házasságuknak.

A Barátok közt Berényi Miklósának felesége a BEST magazinnak mesélt arról, hogy napra pontosan három évvel a szakítás után exe kiköltözött közös otthonukból. Anikó csak a hetilapnak mesél az elmúlt három év érzelmi hullámvasújáról, arról, hogy milyen megélni egy több mint két évtizedes kapcsolat széthullását.

“Az első év volt a legnehezebb, a legfeszültebb. Nem csak azért, mert friss volt a sokkhatás, hanem mert a legszűkebb családi és baráti körünkön kívül senki nem tudott arról, hogy Zoli már mást szeret. A gyerekek védelmében döntöttünk a titkolózás mellett, időt akartunk nekik adni, hogy feldolgozzák a történteket. De erre az időre nekem is szükségem volt, hisz a döntésig Zolinak sok-sok ideje volt végiggondolni, mit akar, minket viszont váratlanul ért” – mondta Laki Anikó.

A teljes interjú a BEST magazin legfrissebb számában olvasható.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik