Szórakozás

Féltek az anyját kiraboló fiútól a lakók

Zaklatás, kábítószer birtoklása és rablás miatt indult eljárás egy szegedi fiatalember ellen, aki többször megverte anyját és nem is olyan régen ki is rabolta.

Ahogy arról a Szeged24 is beszámolt, szombat, március 1-én este megverte és kirabolta az édesanyját egy 24 éves férfi Szegeden. A nő tett feljelentést a rendőrségen. A szegedi fiatalt elfogták, kiderült, hogy drog hatása alatt állt. Rablás, személyi szabadság megsértése, továbbá zaklatás és kábítószer birtoklása miatt indult ellene büntetőeljárás

Azóta a bíróság elrendelte a férfi előzetes letartóztatását.

Féltek a lakók

Ez a környék a béke szigete volt korábban, most meg nem merünk bemenni a lépcsőházba. Ha valaki szólni mert, azt minősíthetetlen hangnemben szidalmazták. A lépcsőházba vizeltek, szétdobálták a cigarettacsikkeket. Amikor a takarítónő próbálta felelősségre vonni őket, „szo…s ku…nak” nevezték. Csürhe banda, külön-külön is ijesztők, de együtt borzalmasak voltak. Megkeserítik az életünket. Szeretnénk megszabadulni ettől a pacáktól – mondta az egyik lakó a délmagyar.hu-nak.

Többen nyilatkozták, hogy a fiatal férfi teljesen normálisan viselkedet, ha nem volt bedrogozva. Azonban abban mindenki egyetértett, hogy sokkal jobb, hogy elvitték a 24 éves fiatalt a rendőrök.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik