Szórakozás

Újraházasodott a magyar lottómilliomos

A szerencsés László nagyon örül, hogy kedvese újra igent mondott.

Az egykor hajléktalan Andraschek László több mint félmilliárd forintot nyert a lottón. Valószínűleg sokan elképzelték már, hogy mi történne akkor, ha nekik is telitalálatuk lenne. A legtöbben titkolnák a hirtelen jött vagyont, de László másképp döntött: nyilvánosság elé állt.

Fotó: RTL

Életéről akár egy hollywoodi film is készülhetne: korábban hajléktalanként élt, alkoholproblémákkal küzdött, 15 éve ismerkedett meg Anikóval, akit később szegényes bérházuk udvarán feleségül is vett. Az asszony a legnehezebb időszakban is kitartott mellette, amikor kilakoltatással fenyegették őket, vagy mikor már a hónap közepén nem volt pénzük. Pontosan ezért László jól tudja, hogy milliomosként sem találhatna jobb társat kedvesénél, ezért nemrég újra feleségül vette. László “lelki vezetője” egy pap adta őket újra össze.

“Tisztában vagyok azzal, hogy mennyire értékes nő a feleségem” – mondta László a BEST magazinnak. “Többet ér minden pénznél. Pontosan ezért vettem neki egy aranygyűrűt, és újra megkértem a kezét” – vallotta be a magazinnak.

De vajon átok vagy áldás a lottónyeremény? A BEST magazinból kiderül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik