Szórakozás

Autóban cserélt gazdát a kábítószer – videó

A két gyanúsított Szegeden, a Lehel utcában egy személyautóban bonyolította le az „üzletet”, amikor a nyomozók elfogták őket.

Az igazoltatás során az egyik férfi hátizsákjában 3 gramm marihuánagyanús – anyagot, a másik férfinál tartott házkutatáson mintegy 150 gramm kábítószergyanús növényi törmeléket foglaltak le a rendőrök. A terheltek beismerő vallomást tettek – tájékoztatta a Szeged24-et Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A nyomozók látókörébe került egy 28 éves szegedi lakos is, akitől a gyanú szerint a korábban elfogott két férfi a kábítószert beszerezte. A rendőrök a lakásán 35 gramm kábítószergyanús masszaszerű anyagot, 10 gramm kábítószergyanús fehér port és 1 kilogramm kábítószergyanús növényi törmeléket foglaltak le.

A Szegedi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a két előző férfi ellen kábítószer-kereskedelem bűntette, míg harmadik társuk ellen kábítószer birtoklása vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

A nyomozók a férfit őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását. A további két gyanúsított szabadlábon védekezik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik