Szórakozás

Dupla fenekű bőröndben próbált heroint csempészni – videó

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei, a rendőrség munkatársaival közösen 3 kg heroint találtak egy autóbuszon Röszkénél. A 15 millió forint feketepiaci értékű kábítószer-szállítmányt lefoglalták, és az utas ellen büntetőeljárást indítottak.

A vámosok egy koszovói rendszámú autóbuszt vizsgáltak a röszkei határátkelőhelyen. A járművön utazó utasok mindegyike úgy nyilatkozott, hogy bejelenteni való árut nem visz magával.

Megkezdődött az autóbusz ellenőrzése, amelynek során a csomagtérben elhelyezett egyik bőrönd vált gyanússá a pénzügyőrök számára. Az utazótáskát jobban szemügyre véve kiderült, hogy az dupla fenekű. A bőröndben kialakított rejtekhelyen, zacskókba csomagolva barnás színű anyagot találtak, amely az elvégzett kábítószerteszt szerint heroint tartalmazott.

A pénzügyőrök az összesen 15 millió forint feketepiaci értékű 3 kg kábítószergyanús anyagot, valamint a bőrönd tulajdonosát a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársainak átadták, ahol a férfit őrizetbe vették, ellene visszaélés kábítószerrel bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárás indult.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik