Szórakozás

Hajdú mégis meggyőzte a világsztárokat

hajdú péter (hajdú péter, )
hajdú péter (hajdú péter, )

Hajdú Péter hiába szervezte le a miskolci szállást már jó előre a sörfesztiválra érkező világsztároknak, ők nem akartak vidéken megszállni, ezért a rendezvényt is lemondták. Hajdú azonban mégis meggyőzte őket.

Nemrég még arról szóltak a hírek, hogy a sörfesztivál sztárfellépői – DJ Bobo, Haddaway és a Rednex – nem érik be a miskolci szállással, ezért nem is jönnek sem a rendezvényre, sem Magyarországra. Hajdú Péter most mégis elsimította a vitát és sikerült megegyeznie a kilencvenes évek világsztárjaival.

“Volt egy kis vitánk a menedzsmenttel a miskolci szállás miatt, ami már le volt szervezve és így is lett megbeszélve. A vita után leveleztünk egy ideig, majd sikerült megegyeznünk. DJ Bobo végül egy budapesti luxusszállodában fog aludni, ő az egyetlen, aki ehhez ragaszkodott, a másik két előadó azonban Miskolcon száll majd meg” – mesélte a StoryOnline-nak Hajdú.

A sztárvendégek nem akármilyen kérésekkel bombázták tovább Hajdút: még azt is előre kikötötték, milyen márkájú autó szállíthatja őket.

“Rengeteg speciális kérésük van, kezdve attól, hogy milyen autóval szállítjuk majd őket – nem mindegy ugyanis a márkája – egészen addig, hogy milyen gyümölcstál és szendvics legyen nekik bekészítve, de azt is megmondták, milyen üdítőt hajlandóak fogyasztani. Legutóbb akkor kellett ennyi kérésre figyelni, amikor Thomas Anders érkezett Magyarországra” – tette hozzá a testet villantó Hajdú.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik