Szórakozás

Havas Henrik: néha nekem kellett löknöm Kasza Tibin

havas-henrik(650x433)(1).jpg (havas henrik)
havas-henrik(650x433)(1).jpg (havas henrik)

A Kasza! műsorvezetője és Havas összecsapott a műsor felvételén.

Kasza Tibi dühösen kifakadt és kiviharzott a stúdióból saját műsorának felvételén, amikor Havas Henrikkel beszélgetett, aki a műsorvezető szerint végig provokálta őt.

“Végig provokált engem, miközben sem engem, sem a többi vendéget nem hagyta szóhoz jutni. Kibújt belőle a kisördög! Nem elégedett meg annyival, hogy ellopja a show-t, csípett, rúgott, harapott. A beszélgetés elején mindketten megjelöltük a területünket a humor eszközeivel, de a felvétel egy pontján ő nem tartotta tiszteletben az enyémet és a többi vendégét. Aki ismer, az tudja, hogy imádok magamon röhögni, bírom a gyűrődést, de ez már sok volt. El kell ismernem, roppant szórakoztató módon csinálta, a közönség és mi is élveztük Tanár úr vicces ámokfutását, de házigazdaként muszáj voltam ennek határt szabni. Ezt a csatát ezúttal ő nyerte meg, de a háború még nem dőlt el!” – fakadt ki a Blikknek Kasza Tibi.

Fotó: TV2

A Hír24 megkereste Havas Henriket, hogy mesélje el, vajon mi miatt háborodhatott fel a műsorvezető és mi az, amit ő másként csinált volna.

“Ezek a late night show típusú műsorok Amerikában bevált sablonok szerint működnek és ezeket próbálják meg átvenni Európában is. Ezzel viszont az a probléma, hogy ha a formátumhoz igazodik a műsorvezető és nem a formátumot igazítja magához, akkor az megbukik. Sok ilyennel találkoztam már. Tibinek olyan dolgokkal kellene próbálkoznia, amik belülről jönnek és a sajátjai. Persze ezt könnyű mondani, de nehéz megcsinálni. Egyébként ügyes gyerek, meg fogja oldani, csak a színpadi rutin nem egyenlő a tévés rutinnal. Nagyon bízik a mögötte álló kreatív csapatban, ami rendjén van, de ezt sem kell szolgamód csinálni. Nem maradt köztünk harag és bár voltak pillanatok, amikor nekem kellett ’löknöm’ rajta egyet, a vágásokkal ez úgyis eltűnik majd, tehát fogalmazzunk úgy, hogy minden rendben ment” – elemezte ki a műsort Havas Henrik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik