Szórakozás

Szulák: Nem akarok éhező színésznőként tengődni!

Az énekes-színésznő tudja jól, hogy fel kell készülnie arra az időszakra, amikor megváltozik az élete és nem lesz ilyen népszerű.

“Szünet nélkül gondolkozom rajta, hogy mi lehet az a dolog, amelybe belevághatnék, és szívvel-lélekkel csinálnék, mert egyszer ennek az életemnek vége lesz” – mondta Szulák Andrea a Blikk-nek.

A színésznőnek azonban még nincsenek konkrét tervei a jövőt illetően.

Fotó: Story4

“Nem tudom, meddig lesz még rám szükség. Nem akarok éhező színésznőként a periférián tengődni, megalázottan és kifosztottan. Akkor inkább leszek egy végtelenül szerény, de boldog szakácsnő. Jövőre töltöm be az ötvenet, ami nem titok, és bevallom, hogy én is számot vetek az életemmel, mérlegelem, hogy mi várható még. Ha három kívánságom lehetne, akkor az első az anyagi biztonság lenne, hogy a gyermekemet ne pompában, de fel tudjam nevelni. A második, hogy az egészségem megmaradjon, mert egy idő után ezt a tempót már nem fogom bírni. De nem is kell hogy bírjam, mert ennek a töredéke is elég lesz. A harmadik pedig amire szüntelenül vágyom, hogy folyamatosan jól érezzem magam. Na, ezen még dolgoznom kell – vallotta őszintén a napilapnak Szulák Andrea.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik