Szórakozás

Puzsér: “Akik támadnak, meg sem hallgatták a felvételt!”

A kritikus szerint a Mazsihisznek inkább a South Parkkal vagy a Family Guy-jal kellene pereskednie.

Puzsér Róbert nemrég egy tévéműsorokról tartott beszélgetésben egy mondatban említette a ValóVilágot és a holokausztot. Körülbelül azt állítva, hogy azért, mert valami jól szervezett, még nem értékes. A viccesnek titulált megjegyzés a Blikk szerint kiverte a biztosítékot a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségénél, akik perelni akarják a kritikust a mondataiért.

Puzsér most saját Facebook-oldalán regalát. Azt írja, a Mazsihisz ezzel csak a “boszorkányüldözésbe” szállt be, és nincs rá esély, hogy a “holokauszt végrehajtásának hideg racionalitását és professzionális precizitását leíró félmondatát börtönbüntetésre konvertálják”.

“A fejemet teszem rá, hogy a Mazsihiszben meg se hallgatták a felvételt. Ha ugyanis meghallgatták volna, akkor tudnák, hogy nem vicceltem. Én nem, ellentétben a South Parkkal vagy a Family Guy-jal. Őket nem jelentik fel? Javaslom továbbá Konrád György, Kornis Mihály és Esterházy Péter perbe fogását, bizonyára az ő életművükben is megtalálhatóak olyan szemelvények, amelyek a holokauszt szervezettségéről szólnak” – írja.

Puzsér Róbert hozzátette, hogy a Mazsihisz csupán egyetlen dolgot ért el a tevékenységével: “létrehozta a haláltáborral fenyegetőző antirasszista magyar ember groteszk prototípusát”. Írja ezt a Hír24 egy korábbi cikke alatt látható olvasói kommentárra alapozva, miszerint: “Újra indítani kellene a krematóriumokat, gázkamrákat és ilyen Puzsér féléket ott kellene likvidálni!”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik