Szórakozás

Nyerésre áll a briteknél az Attraction

Attraction-Black-Light-Theatre(1)(960x640).jpg (Attraction Black Light Theatre)
Attraction-Black-Light-Theatre(1)(960x640).jpg (Attraction Black Light Theatre)

Odavannak a szigetországban a magyar táncszínházért. A fogadóirodáknál már meg is nyerte a csapat a Britain's Got Talentet.

Az egyik legnagyobb fogadóhálózat, a Ladbrokes pénteken az összes induló közül a magyar társulat győzelmét kínálta játékra listavezető favoritként. A cég 6/5-ös nyereményesélyt írt ki az Attraction diadalára. Ez azt jelenti, hogy aki erre a tétre tesz fel 100 fontot, és fogadása bejön, a jutalékok és egyéb járulékok levonása után hozzávetőleg 220 font nyereményre számíthat.

Közben a Daily Mail című konzervatív napilap pénteken két teljes újságoldalnyi, fotókkal gazdagon illusztrált riportot szentelt a magyar társulatnak. Lisa Sewards riporter részt vett egy közös próbán az Attraction árnytáncosaival. A produkció nehézségét hangsúlyozva megírta, hogy azóta is fáj a térde, lábai összegabalyodtak és általánosságban is úgy érzi magát, mintha kemény edzésprogramot teljesített volna. “Árnyéka vagyok szokásos önmagamnak – és ez az elmúlt egy órában szó szerint volt értendő” – írta a Mail újságírója.

A lap felidézi, hogy a Twitteren többen is kifogásolták a külföldiek részvételét a brit tehetségkutató műsorban. Simon Cowell, a show producere és első számú ítésze azonban kiállt e gyakorlat mellett, kijelentve: Nagy-Britannia Európa része és hízelgő, hogy a külföldiek hajlandók iderepülni, csak azért, hogy benevezhessenek a vetélkedőbe. “Ez azt jelenti, hogy a briteknek össze kell szedniük magukat” – mondta.

Másfél hónap alatt 17 millió letöltés

A Hip Hop Boyz egykori tagjának látványszínháza április közepén tűnt fel a legnagyobb brit tehetségkutatóban. Szűcs Zoltán pár éve alapította a tánciskoláját, amelyből 2004-ben kinőtte magát az Attraction. A csapat már a magyar Csillag születikben is próbálkozott, valamint annak német változatában is. Eddig azonban nem értek el olyan komoly sikert, mint a most, a szigetországban. A Britain’s Got a Talent-ben megható produkciójukkal elsöprő sikert értek el: az előadásról készült videót a YouTube-on eddig több mint 17 millióan nézték meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik