Szórakozás

Nekik a Halesz a Riviéra-Fotók!

Idén a tavasz ugyan elmarad, de néhányan megpróbálnak alkalmazkodni az új helyzethez. Hideg, esős, télies, de ettől még lehet tréfás az április.

Az időjárás még nem feltétlenül kedvez a szabadtéri programoknak, pláne nem a strandolásnak. Hosszú volt a tél, ezek a kreatív gyerekek úgy döntöttek, most végre tavasz lesz! Sárga csónakokkal, vidámsággal, bohémsággal gázoltak a szürkeségbe, így lett a ború helyett a derűé a főszerep szombaton, a Halesz parkban. Reméljük a náthát is sikerül kivédeniük!

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, pár lelkes fiatal, szokatlan tevékenységet űzött parkunkban, ahol most zöld fű helyett, nagy kiterjedésű tó áll. Még a fehérváriaknak sem mindennapi látvány, amikor csónakokat látnak úszni a Haleszban. Még április elején töltötte fel Berkei Szilárd a strandolós videót a világhálóra, azóta már 52 ezren tekintették meg. Sokan egyszerűen csak őrülteknek titulálják őket, de már követőik is akadtak.

A közösségi oldalon külön eseményt hoztak létre Berkei Szilárdék, itt invitáltak mindenkit egy kis közös csónakázásra a Haleszba.

“Nem sokan mondhatják el magukról, hogy csónakáztak Székesfehérvár legszebb füves parkjában, ahol hivatalosan nincs is tó. Hozz gumicsónakot, kenut, kajakot, szörfdeszkát vagy bármit, amivel fent tudsz maradni a víz tetején és száraz is maradsz. A víz kellően mély ahhoz, hogy ne érjen le a csónak alja, evezőt is könnyedén lehet használni. Nem dodzsem party lesz! Egymást nem lökjük bele, nem fröcsköljük le, mert azért nincs még nyár!”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik