Szórakozás

Pénteken temetik Cipőt

A Republic zenekar frontembere 47 éves korában hunyt el. Az énekest Kistarcsán helyezik örök nyugalomra.

Az együttes hivatalos facebook oldalán már olvasható a temetés kitűzött időpontja. „Drága barátunk, zenésztársunk Bódi László (Cipő) végső búcsúztatása és örök nyugalomra helyezése 2013. március 22-én délután 3 órakor lesz a kistarcsai temetőben (nem messze attól a helytől, ahol imádott apja nyugszik). A család elhatározása csak nemrég körvonalazódott, ezért a szertartással kapcsolatos minden gyakorlati tudnivalót csak a következő napokban tudunk megosztani veletek!” – tudatják Cipő barátai a rajongókkal a közösségi portálon.

A család és a zenekar március 15-re tervezte a búcsúztatást, hiszen minden évben ezen a napon koncertezett a banda. Sajnos erre a napra már nem sikerült megszervezni a szertartást. Az együttes szerette volna, ha a Farkasréti temetőben helyezik végső nyugalomra Cipőt, édesanyja kérésére azonban végül a kistarcsai temetőre esett a választás.

Az énekesnek egyébként február 15-én állt le a szíve, és bár újraélesztették, a majdnem 40 perces oxigénhiányos állapot miatt kómába került. Cipő hétfő hajnalban adta fel a küzdelmet…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik