Szórakozás

Balesettel indult a Szombat esti láz

Práger Kitty, Győrfi Pál (Práger Kitty, Győrfi Pál)
Práger Kitty, Győrfi Pál (Práger Kitty, Győrfi Pál)

Kis híján feladta a versenyt - még mielőtt elkezdődött völna - Práger Kitty és Győrfi Pál. A mentősök szóvivője fejre ejtette partnerét.

Az úgynevezett halálemelést gyakorolta a páros, amikor megtörtént a baj. “Csak annyit éreztem, hogy kicsúszom a kezéből, zuhanok, és egy csattanás után pillanatokig nem is érzékeltem a külvilágot magam körül” – mesélte a Blikknek Kitty.

“Borzalmas volt, mindketten a padlón landoltunk, de Kitty mégiscsak a fejére esett. Ráadásul az egész mozdulat lendületből történik, vagyis nem is igazán lehetett tompítani az esést, így hatalmasat koppant a koponyája. Nem volt egyértelmű, hogy elveszítette-e az eszméletét, de tartottam tőle, hogy egy pár másodpercre igen” – emlékezett vissza az esetre Győrfi, aki azonnal orvoshoz küldte partnerét. Az Országos Mentőszolgálat szóviője félt, hogy Kittynek agyrázkódása van, és attől is tartott, hogy vérömleny is kialakulhat a fejében, de nem így történt, a táncoslány egy jókora púppal megúszta a bakit, így ma már makkegészségesen áll az induló műsorban a táncparkettre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik