Szórakozás

Gyógyszertári betörés és disznó önetető lopás is a számlán

Féltucat vagyon elleni bűncselekményt, köztük a makói gyógyszertárbetörést is annak a 19 éves fiúnak a számlájára írják a makói nyomozók, akitgyanúsítottként hallgattak ki.

Féltucat vagyon elleni bűncselekményt, köztük a makói gyógyszertárbetörést is annak a 19 éves fiúnak a számlájára írják a makói nyomozók, akit a napokban hallgattak ki gyanúsítottként -tudta meg a Szeged24 a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon.

S. Andrást egyelőre hat üggyel gyanúsította meg a Makói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, de a rendőrök szerint a bűnlajstroma várhatóan tovább bővül, ahogy a nyomozás halad előre. A fiatalember 2013. január 19-ére virradó éjszaka S. Renátó 21 éves makói társával betört a makói Tulipán utcai gyógyszertárba, ahonnan egy műanyag pénzkazettát vitt el, amiben összesen ötezer forint volt. A fiatalember járt egy makói lakásban és egy sörözőben is, illetve három társával ő lovasított meg több villanymotort Királyhegyes és Kiszombor külterületéről.

A makói nyomozók gyanúja szerint a 19 éves fiatalember T. Gábor és Cs. Mihály társával Békéssámsonon is követett el bűncselekményt, ahonnan egy tanyáról egy traktort, egy disznó önetetőt, illetve egy satupadot vitt el.

A Makói Rendőrkapitányság S. András és társai ellen lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik