Szórakozás

Összeházasodik a két rádiós

Élő adásban kérte meg Balog Tamás Pordán Petra kezét, és most arról beszélnek, az esküvő sincs nagyon messze.

Nem hétköznapi szerelmi történet a két rádiós műsorvezetőé, akik először egyáltalán nem jöttek ki egymással, sőt, talán még utálták is egymást. A pár kalandos úton egymásra talált, és a West End Valentin napi rendezvényén be is bizonyították közös erejüket: együtt pedáloztak a szerelemért.

Amikor összetalálkoztak a rádióban, már akkor izzott Pordán Petra és Balog Tamás körül a levegő, de még nem a szerelemtől, hanem mert roppantul ellenszenvesnek találták egymást. Majd miután egy műsorba kerültek, szép lassan a legjobb barátokká váltak, olyannyira, hogy egy partin rájöttek, többről van szó barátságnál. A szerelem odáig tetőzött, hogy Tamás élő adásban kérte meg Petra kezét, és talán már az esküvő sincs nagyon messze.


(Fotó: JustCreative / West End)

De miért is tekert a két szerelmes műsorvezető? A West End Valentin napi versenyén játékos kedvű párok tehetik próbára kitartásukat és szerelmüket úgy, hogy  szív alakú LED fal előtt felállított tandem kerékpárokat tekerik. Az eddigi eredmények alapján az átlagos teljesítmény 10 perc alatt 9 kilométer volt. De nem csak a tekeréssel lehet nyerni, hanem a Facebookon is gyűjtögethetik a párok a szavazatokat.

A két szerelmes rádiós műsorvezető a tekerés mellett is aktív életet él. Bár Petra a reggeli műsort vezeti a Music Fm-en, ezért ő pont akkor indul munkába, amikor Tamás a másik oldalára fordul az ágyban, neki ugyanis délután van jelenése a mikrofon előtt. Az estéket és a hétvégéket tudják együtt tölteni, amikor már a nagy napot tervezgetik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik