Szórakozás

Hülyének nézi rajongóit Hajdú Péter

Verebes István szerint a Vámház körút 9 néven elhíresült reklám ihlette meg Hajdút. Vagy ha mégsem, őt akkor is arra emlékezteti a kartonpapíros piárfogás. Mr. Frizbi Facebookján a "gyengébbek kedvéért" megmagyarázza a lájkgyűjtést

Összejött a háromezer lájk Hajdú Péter oldalán. Mint ahogy megírtuk, Mr. Frizbinek és a TV2 Aktív-szerkesztőinek az a fiatal norvég srác adta az ötletet, aki kartonpapírra írta ki, egymillió lájkért igért neki a mellette ülő csaj szexet. Nos, Hajdú nem ennyire pikáns cél érdekében gyűjtötte szorgalmasan a tetszikeket. Ő azt ígérte, háromezer lájknál meghív valakit – az egyébként Lájk elnevezésű – bisztrójába, és – hűha – saját kezüleg szolgálja ki. (Időközben a műsorvezető hozzácsapta ajánlatához Harsányi Leventét is, miszerint, ha ötezren tetszikelik, a rádiós is pincérnek áll.)

Facebook-postok tanúsága szerint Hajdú Péter nem nagyon bízott abban, hogy oldalának követői értik, miről van szó, így a – idézzük – “gyengébbek kedvéért” elárulta, gegről van szó. A bejegyzéshez Verebes István is hozzászólt, miszerint nincs itt egyébről szó, mint a Hajdú-étterem klapkai reklámjáról. Az elhíresült hirdetés alant: 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik