Szórakozás

Országom fél zsák kukoricáért

24.hu
24.hu

2012. 10. 03. 10:40

Tolvajok, migránsok - mozgalmas 24 óra után vannak a Csongrád megyei hatóságok.

Kukorica tolvajt, körözött férfit és határsértőket fogtak a rendőrök az elmúlt 24 órában Csongrád megyében -értesítette a Szeged24-et a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Jászai Linda a részletekről is beszámolt. Eszerint a Nagymágocsi Rendőrőrs körzeti megbízottja tetten érte azt az 52 éves helybéli férfit, aki fél zsák kukoricát akart ellopni egy faluszéli földről. A polgárőrség jelzésére kiérkező rendőr a kukorica tövek között elbújva találta meg a tolvajt, aki addigra már mintegy 16 kg kukoricát morzsolt bele a zsákjába.
A férfi kihallgatásakor azt mondta: néhány tyúkot akart venni, de nem volt pénze takarmánya, ezért lopta el a kukoricát. A férfivel szemben szabálysértési eljárás indult. A vásárhelyi rendőrök is őrizetbe vettek egy apátfalvi embert, akit lopás miatt körözött a Hódmezővásárhelyi Városi Bíróság.

A Szegedi Határrendészeti Kirendeltség eközben a polgárőrséggel együttműködve négy koszovói és két szerbiai határsértőt csípett fülön Mórahalom külterületén. A hat férfi csak a személyazonosságát tudta igazolni, mást nem, így így idegenrendészeti eljárás indult ellenük. Ásotthalom külterületén pedig olyan nyolc szíriai került rendőr kézre, akinél semilyen okmány nem volt.

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.