Szórakozás

Megtiltották a randizást az X-Faktor mentorának

Főnöke és mentortársa, Simon Cowell eltiltotta Demi Lovatót a férfiaktól, mert a párkapcsolatai mindig rossz hatással vannak rá.

X-Faktor mentornak lenni óriási megtiszteltetés, ugyanakkor nagy kihívás is, ha Simon Cowell az ember közvetlen főnöke. A zenei guru ugyanis mindenbe szeret beleszólni, ami a zsűritagok életét és karrierjét illeti. Legutóbb az amerikai show-ban részt vevő Demi Lovato kapott tőle utasítást, amelynek értelmében le kell mondania a randizgatásról, amíg a műsor tart. Az énekesnő ugyanis elég nagy pasibolond, és jelenleg is egyszerre két úriemberrel áll közelebbi kapcsolatban. Mindez pedig árt az imázsának, és ezzel együtt az X-Faktornak is.

Demi jelenlegi egyik udvarlója, Wilmer Valderrama nemcsak hírhedt nőcsábász, de Lovato két évvel ezelőtti lezülléséhez is nagyban hozzájárult, miután ő vezette be az alkohollal és drogokkal teli bulikba, nem csoda hát, ha nem tetszik az X-Faktor atyjának. A másik párjelölt, Naill Horan a One Direction tagja, akik a tinilányok legnagyobb kedvencei, ezért nem túl célszerű, ha párkapcsolatban élnek. Az angol Faktor nyertesei Cowell kiadójához tartoznak, vagyis az ő üzletét rontja mentortársa, ha elcsábítja Naillt. Szóval a karrierjére való tekintettel Demi egyelőre jobban teszi, ha hozzászokik a szingli léthez.


Szingliként kell élnie, amíg mentor

Ajánlott videó

Olvasói sztorik