Szórakozás

Barbra Streisand párja férfival szexelt – Lebukott

barbra streisand (barbra streisand)
barbra streisand (barbra streisand)

Első szerelme teljesen összetörte Barbra Streisandet, amikor a színésznő egy férfival kapta rajta párját. Egyebek mellett erről is ír legújabb könyvében.

Hamarosan megjelenik Barbra Streisand legújabb életrajzi könyve, melyet már most botrányosnak tituláltak, akik olvasták. A jelző pedig ráillik, hiszen eddig soha nem hallott, pikáns titkokat árul el a legendás művésznőről. Többek közt az is kiderül belőle, hogy első szerelme, Barry Dennen egy férfival csalta Barbrát. Mindez pedig úgy jutott a színésznő tudomására, hogy rányitott párjára, aki éppen egy másik fiatalemberrel volt összegabalyodva az ágyban. Dennen először ugyan megpróbálta kibékíteni Streisandet, de aztán rájött, hogy sem neki, sem magának nem hazudhat tovább, így beismerte, hogy valójában homoszexuális.

A bejelentés teljesen összetörte az akkor mindössze tizennyolc éves Barbrát. Barry ugyanis nemcsak élete első szerelme volt, akinek a szüzességét is odaadta, de a karrierjét is színész kollégája egyengette, vagyis a legfontosabb személy volt akkoriban az életében. Az eset után természetesen többé nem alkottak egy párt, de Dennen továbbra is segített a későbbi legendának, hogy álmát megvalósítsa. A legmenőbb New York-i melegbárokba szervezett neki fellépéseket, és a keresztneve lerövidítésében is nagy szerepe volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik