Szórakozás

Hétfőn elstartol az RTL II

Az indulás percében a család összes csatornáján az alkalomra készített üdvözlet látható.

1997 októberében, majdnem napra pontosan október 1-jén indult az RTL Klub, amely most hétfőn délután kettőkor elindítja új kábelcstornáját, az RTL II-őt – értesítette a Szeged24-et a tévétársaság.
Azt is közölték: a hétfői 14:00 órás indulásnál a családba tartozó összes csatorna műsora megáll egy rövid időre, és az erre az alkalomra készített üzenet látható majd mindenhol.

Az RTL-nél arról is beszámoltak, hogy a jól ismert sztárok műsorai mellett Magyarországon még sosem látott szuperprodukciókban és sorozatokban is bővelkedik majd az új csatorna.

Az országban lesz látható egyedül az Amerikában már kasszasiker, az Oscar-díjas Steven Spielberg nevével fémjelzett, az Avatarhoz hasonlóan rendkívül látványos, mega költségvetésű, fantasztikus szupersorozat, a Terra Nova – Az új világ.

Kora délutánként ugyancsak itt nézhetők először világ legsikeresebb telenovelláinak számító Csók és csata, A végső akarat, a Szalamandra és a Több, mint testőr című sorozatok. Utóbbi annyira annyira aktuális, hogy jelenleg is forgatják Miamiban.

És hogy a magyar sztárok se maradjanak ki a felsorolásból: az RTL II-őn jön a megújult Heti Hetes, a Friderikusz Sándor vezette Legyen ön is milliomos és Máté Kriszta, aki ismét Forró nyomon kutat. Ugyancsak a csatornán jelentkezik a népszerű Szombat esti láz vagy a Vacsoracsata új szériája.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik