Szórakozás

Németh Lajost megoperálták

műtét (operáció, műtét, )
műtét (operáció, műtét, )

A TV2 időjósát megműtötték, így most egy ideig gipsszel a kezén áll majd a kamera elé. Az Aktívban arról is beszélt, hogyan zajlott az operáció.

Németh Lajos egy egészen furcsa baleset miatt kapta a kötést: véletlenül rányitotta a kaput kedvenc kutyájára, Emil pedig fájdalmában megmarta a gazdája kezét. A nagytestű állat olyan csúnya sebet ejtett Lajos karján, hogy azt meg kellett műteni. Egész pontosan az egyik foga eret ért, így a TV2 meteorológusának spriccelt a vére. Lajos hirtelen vérszívással akarta gyógyítani a kutyaharapást, de ez a módszer nem volt elég, így kórházba került.

„Az operáció nagyon érdekes volt. Két és fél centiméteres szélességben és olyan másfél centiméteres mélységben vágták ki a sebet, amit érzéstelenítettek előtte természetesen. Azt nem mondom, hogy nem fájt, amikor kiment belőle az érzéstelenítés. Ezzel a nagy gipszel még nehezen találom a helyemet, furcsa volt így időjárást vezetni. A nézők gondolom nagyon meglepődtek. Most napi rendszerességgel járok vissza a kórházba, ellenőrzik,  de remélem, már nem történik nagyobb baj” – mondta a TV2 időjósa.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik