Szórakozás

Újabb férfi vádolja szexuális zaklatással Travoltát

john-travolta-kelly-preston (john travolta, kelly preston)
john-travolta-kelly-preston (john travolta, kelly preston)

Már a negyedik férfi vádolja azzal John Travoltát, hogy szexuálisan zaklatta, majd próbálta megvesztegetni.

Májusban előkerült három masszőr, akik váltig állítják, John Travolta szexuálisan közeledett hozzájuk. Legújabban pedig a Royal Caribbean sétahajó egyik felszolgálója vádolta meg molesztálással a színészt. A történet szerint három évvel ezelőtt Travolta a szobájába rendelte Fabian Zanzit, és amikor a férfi belépett a kabinjába, a sztár ledobta magáról a köntöst, és hozzányomta a pincérhez a harcra kész férfiasságát. Majd közölte, ha Zanzi törődik vele egy kicsit, akkor ő gondoskodni fog róla. A felszolgáló viszont nem élt az ajánlattal, és a hallgatásáért felkínált 12 000 dollárt sem fogadta el.

Ellenben elmesélte az esetet egyik főnökének, akik viszont eltussolták az ügyet, és nem engedték a sértettnek, hogy bármilyen meztelenséget vagy szexuális utalást tartalmazó jelentést papírra vessen. Inkább adtak neki egy magánkabint, ahonnan gyakorlatilag ki sem tehette a lábát, míg Travolta a fedélzeten volt.

Zanzi eddig a karriere érdekében magában tartotta megrázkódtatásait, de látva sorstársai felbukkanását, ő is a tettek mezejére lépett. Beperelte Travoltát, és szeretne elég szép kártérítést kisajtolni zaklatójából.

A Ponyvaregény sztárjáról közben az is napvilágot látott, hogy hosszú éveken át a szeretője volt saját pilótája, amiről neje, Kelly Preston semmit sem tudott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik