Szórakozás

Majdnem megvakult a csalfa szépfiú

Eva Longoria exférje, Tony Parker szeme csúnyán megsérült Chris Brown és Drake klubháborújában.

Nemcsak új információk látnak napvilágot Rihanna exágyasainak csütörtöki összecsapásáról, de folyamatosan nő az ismert sérültek száma is. Többek között Tony Parker is összeszedett néhány harci sérülést, pedig semmit sem tett, csak bulizni akart. A francia kosaras Chris Brown társaságában volt, amikor Drake barátai üvegeket kezdtek dobálni fejéjük. A földön szétrobbanó palackokból pedig egy szilánk pattant Eva Longoria egykori férjének szemébe. Majd több ütést is begyűjtött, amikor a két banda egymásnak esett, de ő senkit nem bántott.

A kosárlabdatudása mellett félrelépéseiről híres szépfiú később kénytelen volt orvoshoz menni, mert borzasztóan fájni kezdett a szeme. A vizsgálatok pedig kiderítették, hogy vágás keletkezett a retináján, így egy héten keresztül most szinte semmit nem csinálhat. Tony rendkívül szerencsésnek vallhatja magát az incidenst követően, hiszen akár meg is vakulhatott volna, ha máshogy találja el a szilánk. Sőt még az olimpiát sem kell lemondania a sérülése miatt.

Parkeren kívül Brown és testőre is kórházi ellátásra szorult a bunyót követően. Emellett legalább három ártatlan, a helyszínen békésen szórakozó hölgyet kellett itt-ott összevarrni. Az áldozatok természetesen feljelentést tettek, és a rendőrségi nyomozás jelen állása szerint csak Drake és barátai hibáztathatóak mindenért.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik