Szórakozás

Albánok, egyiptomiak, és tunéziaiak próbálkoztak a határnál

A röszkei hőkamera-rendszer átadása (A röszkei hőkamera-rendszer átadása)
A röszkei hőkamera-rendszer átadása (A röszkei hőkamera-rendszer átadása)

Még a Tisza töltése sem tudott kellő rejtekül szolgálni annak a két koszovóinak, akiket kedd hajnalban „fülelt le” a stabil hőkamera Tiszasziget külterületén.

Egy igazi rendőr a szabadnapján is szemfüles: ezt bizonyítja az is, hogy kedd délután egy szolgálaton kívüli egyenruhás jelzésére fogtak el két egyiptomi és egy tunéziai állampolgárt a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség munkatársai a Készenléti Rendőrséggel együttműködve Domaszék külterületén – mondta a Szeged24-nek Jászai Linda, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. Idegenrendészeti eljárás indult ellenük.

A rendőrséget a lakosság is nagymértékben segíti: ennek köszönhetően vontak intézkedés alá két koszovóit kedden délután a Szeged HRK rendőrei a Készenléti Rendőrséggel együtt Mórahalom külterületén. Ugyanígy járt az a tunéziai és két koszovói állampolgár is, akiket a stabil hőkamera alapján „szúrtak ki” az egyenruhások Röszke külterületén. A tunéziai férfit még kedd este, utóbbiakat szerda hajnalban fogták el a Szeged HRK munkatársai a Készenléti Rendőrséggel együttműködve.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik