Szórakozás

Jennifer Lopez esküvője – pedig még el sem vált!

A család és a barátok is óva intik Jennifer Lopezt attól, hogy összekösse az életét fiatal szeretőjével, Casper Smarttal. Az énekesnő azonban hajthatatlan.

Nyolc hónapja jelentette be az énekesnő és Marc Anthony, hogy különválnak, de a házasságuk még hivatalosan nem zárult le. Ám Lopez máris az újabb esküvőjét tervezi. Ezúttal a választottja az a 24 éves táncos, akit már hónapok óta eltart.

Az énekesnőt az édesanyja szeretné lebeszélni arról, hogy hozzámenjen Casper Smarthoz, mert szerinte a fiú csak a vagyonra és a hírnévre hajt. Lopez azonban ezt másképpen látja.

„Szerinte Casper igazán kiváló férj alapanyag, mert házias és a tenyerén hordozza őt. Ráadásul büszke rá, nem úgy, mint Marc – tudta meg a Star magazin az énekesnő rokonától. – A fiú imádja Jennifer ikreit, a gyerekek pedig papinak szólítják. ”

A nagy napra valószínűleg Mexikóban kerül sor, és nem lesz nagy felhajtás. Amennyire tudni lehet, Lopez házassági szerződést is köt a választottjával, bár a családot ez sem nyugtatja meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik