Szórakozás

Falhoz vágott egy telefont és tört-zúzott a kocsmában egy férfi Fehérváron

A rendőrséget kétszer hívták ki ugyanahhoz az esethez.

Garázdaság és rongálás elkövetése miatt indult büntetőeljárás szerdán a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon egy 37 éves férfi ellen, aki az egyik fehérvári kocsmában ittasan tört-zúzott, illetve az ott lévő vendégeket fenyegette – tájékoztatta a Fehérvár24-et Németh-Kész Mónika.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hozzátette: az italmérőben tartózkodó 37 éves ittas fehérvári férfihez a tegnapi napon kétszer is ki kellett hívni a rendőröket. Először az alkalmazottak elmondása alapján a férfi megnyugodni látszott, és a teraszra vonult, de az egyenruhások távozását követően ismét agresszív lett. Magából kikelve ordítozott, majd felrúgott egy asztalt és egy széket, amik el is törtek. Ezt követően a pultos hölgy telefonját a falhoz vágta, amivel 70000 forintos kárt okozott, majd a kocsmában lévőket azzal fenyegette, hogy agyonveri őket. A rendőrséget ekkor hívták ki másodszor.

A duhajkodó férfi a rendőrökkel szemben is agresszíven viselkedett, folyamatosan ordítozott. Még a kapitányság épületében az előállító helyiség ajtaját is ütötte, illetve a falat fejelgette. Sérülése nem keletkezett, így orvosi ellátásra nem szorult.

Miután megnyugodott, a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. Vallomást nem tett, de a gyanúsítás ténye miatt panasszal élt. A férfi szabadlábon védekezik – tette hozzá Németh-Kész Mónika.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik