Szórakozás

Titokzatos kór emészti a magyar hírességet

Versenyre készülvén vette észre Fekete László, hogy valami gond van a jobb karjával. Az erősembernek hónapok alatt szinte elsorvadt a karja, mára azonban javuló tendenciát mutat. Orvosi diagnózis nem született.

Fekete László először tavaly év végén vette észre, hogy valami probléma van az egészségével. Elmesélte, karácsony táján már azzal is küszködnie kellett, hogy a tejesdobozt visszategye a hűtőbe. Azt állítja, egyszerűen elfogytak az izmok a jobb vállából és felkarjából. Az erősember természetesen azonnal orvoshoz fordult, ám a szakemberek nem tudtak elfogadható diagnózist felállítani.

Laci a TV2 Naplóját látta vendégül otthonában, ahol elmesélte, problémája egyik napról a másikra kezdődött. Az egyik késő őszi edzésen még könnyeden megemelt egy több mint kétszáz kilós súlyt, pár nap múlva ugyanez csak hatalmas energia-összpontosítással sikerült neki. Az erősember egy akkori versenyéről videófelvételt is mutatott, ahol jól látszik, szinte csak hassal, combbal és bal karral küzd a súllyal. “Szörnyű volt” – kommentálta.

A sportoló elmesélte, mostanra javult az állapota, de többnyire még mindig csak másfél kilós kiskutyáját emeli meg a beteg karjával és kisebb súlyokkal gyakorol. Hozzátette, hónapokkal ezelőtt ez sem ment neki.

Fekete Laci arról is beszélt, hogy nem szed gyógyszert, ősi eredeti búzafűkivonatot használ, és bízik benne, a terápiának köszönhetően visszajön az ereje. Az erősember arról is beszámolt, hogy amikor orvoshoz fordult, nem tudták megvizsgálni, mert nem fért be az MRI-gépbe, így a mai napig nincs diagnózis a bajára.

A sportoló elmondta, jelenleg ismét készül egy versenyre, ám, hogy elindul-e, még nem tudja. Hozzátette, még semmiképpen nem kell őt leírni, de azt is bevallotta, mindig tudta, hogy az ő sportját nem lehet a végtelenségig büntetlenül csinálni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik