Szórakozás

Lenyűgöző luxus: milliárdos kúriát vett az év hangja

Adele tényleg megérkezett a szupersztárok közé - kis lakását egy óriási, fényűző vidéki birtokra cserélte.

Egyetlen év alatt több díjat kapott Adele, mint sok más kollégája egész pályafutása alatt, a dalait mindenki szereti, a barátja pedig eljegyezte. Szóval nem lehet azt mondani, hogy Adele-nek rosszul menne a sora manapság. Sőt, már nyomorognia sem kell londoni garzonjában, miután vásárolt egy előkelő kúriát magának. Bár az eladott Notting Hill-i lakása is messze jobb volt, mint egy átlag magyar családé.


Adele szerény új otthona

A csaknem két és fél milliárd forintot erő sussexi birtok tíz hektáron terül el, és nemcsak árad belőle a pompa, de valóban fel is van szerelve minden földi jóval. Tíz hálószoba, egy teniszpálya, kinti és benti medencék, négy fürdő, óriási ebédlő, valamint egy még hatalmasabb nappali áll ezentúl Adele rendelkezésére, hogy lazítson. Szóval eléggé más környezetben töltheti idejét ahhoz a bútorbolt fölötti bérleményhez képest, amiben anyja felnevelte.


A konyhával egybenyitott nappali

A XIX. században épült arisztokrata kúria legfontosabb tulajdonsága viszont az, hogy mindössze félórányira van az énekesnő lovagjának otthonától. Így amíg nem kezdik meg közös új életüket, sem kell sokat utazniuk egymás társaságáért.


Az ebédlő


A benti medence


És a ház, ahol felnőtt

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik