Szórakozás

“Egy ország szégyene lettünk” – állítja a magyar valóságshow-hős

Igazságtalanul zárták ki őket az ÖsszeEsküvőkből - állítja Erzsók és Szilo. Majka az Esküdj!-ben alázta a pofozkodó vőlegényjelöltet.

Csapkodva, szitkozódva hagyta el Erzsók és fia a Rezidenciát. Az asszonynak eddig sem kellett túl sok ahhoz, hogy kiboruljon, ám a kizárás – érthető módon – még erősebb indulatokat szabadított fel benne. Úgy tűnt azonban, nem az fáj neki a legjobban, hogy nem játszhatnak tovább. A szőke anyósjelöltet az készítette ki, hogy Szilo Renikének adott pofonja vezetett idáig.


Fotó: TV2

“Az ország szégyene lettünk” – zokogott rezidenciabeli utolsó perceiben Erzsók, aki rettegett attól, hogy a történtek miatt megvetik őket barátaik és ismerőseik. Az eset annál is kritikusabb, hogy az asszony pedagógusként dolgozik, ezen a pályán pedig különösen nem menő, ha “nevelésünk eredménye” kezet emel egy nőre.

Hétfőn este Erzsók és Szilo az Esküdj! vendégeiként már higgadtabban magyarázták a bizonyítványukat. Őszintén szólva, azt gondoltuk, ha már kizárták a mama-fiú párost, akkor nem kapnak több teret a csatornánál, amely – mint Tillától megtudtuk – az erőszak minden formájától elhatárolódik. Bár a pofonnal (mások szerint legyentéssel) nyilván mi sem értünk egyet, az sem túlságosan tetszetős, ahogy tovább alázzák az egykori vőlegényjelöltet. Valószínűleg a szerződésben ez is benne foglaltatik, amelyet egyébként a műsor elején kiesett játékosok sem kaptak még kézhez.

Nos, az éjszakai adásban láthattuk azt a pofont, amit az esti összefoglalókban nem mutattak meg a műsorkészítők. (Tényleg csattant.) Szilo kötötte az ebet a karóhoz, miszerint szó nem volt testi fenyítésről, Majka elmarasztaló szavakat intézett a fiúhoz, Erzsók pedig kikelt magából: “Ne mondd már, hogy te soha nem adtál egy nőnek se pofont?” – kérdezte.” A szexben még erősebb dolgok történnek” – érvelt Szilo.

A beszélgetés érdekesebb része azonban nem a pofon vs. legyintés kérdése volt. Szilo megragadta az alkalmat, hogy elmondja, úgy érzi, nem egyenlő bánásmódban részesültek a játékosok. Azt állították, hogy sokkal súlyosabb dolgok is történtek már bent. “Ez egy ürügy volt arra, hogy kizárjanak” – jelentette ki Erzsók.

A testnevelés-tanárnő azt is leszögezte, a környezetük szerencsére nem ítéli el őket, tudják, hogy fia nem egy agresszor.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik