Szórakozás

Összetört tévés álmok: romokban az RTL kirúgott sztárja

Nem sikerült VV Bandi nagy terve ugyan, de bizakodó, reméli, egykori valóságshow-hősként hódítani fog a lányoknál.

„Nagyon csalódott voltam, még maradtam volna bent, de mennem kellett. Azt reméltem, majd felfedeznek és híres leszek, nagy terveim voltak. Az álmom tört össze, mikor Lilu kimondta a nevemet” – kezdte megtörten a Hír24 megkeresésére Bandi, aki még mindig csak elcsukló hangon tud beszélni a csütörtök esti, kényszerű búcsúról. Mint mondja, nagyon rossz volt elsőként elhagynia a Villát, úgy érzi, mindenki szerette a luxusbörtönben, és ő is megkedvelte valamennyi villalakót, de leginkább Péternek és Crisrtofelnek drukkol majd esténként a képernyők előtt.

A kiskunhalasi fiú szerint kevés ideje volt megkedveltetnie magát a nézőkkel, nem tudott igazán kibontakozni, ráadásul a Villalányoknak sem volt túl szimpatikus, így – bár azt ígérte – nem tudta lepedőakrobatikával elkápráztatni a ValóVilág közönségét.

VV Bandi természetesen már számol a valóságshow hozta előnyökkel, és Alekosz példáját látva azt reméli, ha már a Villában nem sikerült, kint, a való életben végre akad olyan lány, aki szívesen bevezeti őt az erotika világának rejtelmeibe.

„Imádom a barnákat!” – árulta el portálunknak az egykori valóságshow-hős, akinek tehát a barna, hosszú hajú és barna szemű lányok az esetei, de ismerve 20 éves önmegtartóztatását, valószínűleg a szöszi bombázóknak sem lesz túl nehéz dolguk Bandival.

„Most, hogy kijöttem, úgy gondolom, hogy a csajoknál sikeresebb leszek, és tényleg, végre össze fog jönni az első szexuális élményem” – nyilatkozta bizakodva a szexre kiéhezett fiú, akinek szüzessége elvesztése utáni első terve, hogy folytatja a főiskolát, valamint várja a felkéréseket és azt, hogy végre felfedezze valaki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik