Szórakozás

Visszatér a ’90-es évek népszerű lánytriója

A Bestiák újra bedobják magukat.

Az izgalmas lánycsapat 10-12 évvel ezelőtt fülbemászó slágerekkel tette le névjegyét a hazai popporondon. „A reggel túl messze van” című daluk minden lány fejében örök sláger maradt. Bedhy, Bee és Honey most a nagy visszatérést tervezgeti.

Miss Bee a Bestiák 2001-es felbomlása óta tévézett, újságot írt, sőt profi sminkessé is kiképezte magát. Közben pedig a szégyenlős lánykából – ahogy ő titulálta magát – a Moulin Rouge dívája lett.

Bedhy a Bestiák óta boldog családanya: férjével és két fiával él együtt. Szólókarrierbe kezdett, Bee-vel együtt a Smile zenekar oszlopos tagja.

Honey férjhez ment, aztán elvált, jelenleg kozmetikusként dolgozik. A show-biznisz mégis megmaradt az életében, de csak annyiban, hogy gyerekeknek oktat táncot.

A lányok most úgy döntöttek, – noha mindegyiküknek egy kicsit más irányt vett az élete – ismét bedobják magukat és folytatják a Bestiák történetét. A nagy visszatéréshez DJ Dominique-ot kérték fel. A trió új dalokkal is készül, de erről még nem akarnak beszélni. Most gőzerővel próbálnak, hiszen szeretnék, ha a sikersztori második fejezete is nagy durranás lenne.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik