Szórakozás

Szunai Linda hazánk legszebb lánya

A 2011-es Miss World Hungary Szunai Linda, a Miss Universe Hungary Lipcsei Betta lett. A Miss Earth Hungary címet Szabó Dóra nyerte.

Első alkalommal rendezte meg közösen a TV2 és a Magyarország Szépe Kft. hazánk legrangosabb szépségversenyét A Szépségkirálynő választást. A tét nem kevesebb volt, mint az, hogy ki képviselje hazánkat a nemzetközi megmérettetéseken.

Tavaly az RTL Klub rendezésében Dobó Ágnes a Miss World Hungary, Babinyecz Tímea a Miss Universe Hungary és Kaló Jennifer pedig a Miss Earth Hungary 2010. évi címét birtokolta.

Több mint 2000 lány jelentkezett a versenyre, az ország minden pontjáról. A döntőbe jutott 20 lányt a nemzetközi szabályoknak megfelelően egy 15 tagú zsűri pontozta Andy Vajna vezetésével – köztük Makány Márta divattervező, Zsidró Tamás mesterfodrász, Mihelisz Norbert autóversenyző, Rubint Réka, Dammak Jázmin, a Miss Universe Hungary 2008-as győztese, Kasza Tibi fotós-énekes, a világhírű énekes Haddaway és a Magyarország Szépe Kft. egyik tulajdonosa.

Nem volt könnyű dolguk, a lányok alakját, arcát, kisugárzását, színpadi mozgását és kommunikációs képességét együtt kellett figyelembe venniük.

A 20 gyönyörű hölgy rengeteget dolgozott azon, hogy egyikükből királynő válhasson. Komoly felkészülési időszak áll mögöttük, a felkészítő táborban nemcsak a szép mozgást, a sminkelés fortélyait vagy éppen a helyes táplálkozás alapjait tanulták meg, hanem egy-egy színpadi produkció koreográfiáját is.

A csütörtök esti díjátadón a Majka és Rákóczi Feri által vezetett tévéshow-ban ugyanis felléptek a csatorna “saját érdekeltségei” is: a Nagy Duett sztárjai, a Megasztár-győztes Király Viktor, SP és Gáspár Laci, akikkel a döntős lányok közösen léptek színpadra.

A koronázási ceremónián végül kiderült: A Miss Earth versenyre Szabó Dóra utazhat Thaiföldre. Az első udvarhölgy, aki a Brazíliában rendezendő Miss Universe-en képviseli hazánkat, nem más, mint Lipcsei Betta, a Sport TV műsorvezetője. A Szépségkirálynő, a Miss World Hungary cím boldog tulajdonosa, aki egy éven át viselheti a koronát, a 18 éves Szunai Linda lett.

A szigorú zsűri mellett a közönség is kiválaszthatta a kedvencét. A nézők a siket szépséget, Weisz Fannit találták a legszebbnek, ő lett a Miss Intercontinental díj nyertese, aki Spanyolországban képviselheti majd hazánkat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik