Szórakozás

Babát vár a magyar énekesnő

Egy hónapja vált biztossá, hogy Judy végre édesanya, jelenleg a harmadik hónapban van.

A Groovehouse énekesnője régóta szeretett volna már teherbe esni, de mindeddig ez az álma nem teljesült, a sikertelenség pedig annyira lehangolta, hogy kezdett elhatalmasodni rajta a depresszió. Judy akkor lett várandós, amikor már beletörődött sorsába, és nem akarta görcsösen, mindenáron a babát. Az Aktívnak elárulta, először el sem akarta hinni, hogy tényleg gyermeket vár, sőt az első rosszulléteknél azt hitte, hogy halálos beteg és kivizsgálásokra akart rohanni. Majd terhességi tesztet vett, ami végül egyértelműen megerősítette abban, hogy igen, végre teljesült az álma.

A 36 éves énekesnő és 12 évvel fiatalabb párja, Balázs teljesen egészségesek, a sikertelenségnek nagy valószínűséggel lelki okai voltak: Judy rengeteg sikert és boldogságot élt át korábbi zenekarával, ám az utolsó időszak már nem volt felhőtlen. A szakítás így korábbi zenész társával elkerülhetetlen volt, ezzel a lépéssel pedig hatalmas nyomástól, feszültségtől és tehertől szabadult meg.

Judy úgy tervezi, nem mond le a koncertezésről állapota miatt, igyekszik majd igazi hivatásának is minél több időt szentelni, de természetesen a legfontosabb a baba egészsége.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik