Szórakozás

Ryan Phillippe apasági tesztet akar

Ha tényleg ő az apja exbarátnője gyermekének, akkor hajlandó beszállni a gyereknevelési költségekbe. De csak akkor.

A színész mindezt azután jelentette ki, hogy a második trimeszterben lévő Alexis Knapp elpanaszolta egy bulvárlapnak, hogy idáig egy huncut vasat se kapott Phillippe-től (pedig ugye orvosi költségek, meg terhes vitamin, meg gyerekruhák).

Phillippe most DNS-tesztet követel – beszáll a költségekbe, de csak akkor, ha tényleg ő az apa, ezt meg pillanatnyilag semmi sem bizonyítja, csak Knapp adott szava. Arról nem is beszélve, hogy egyre több „barát” jelenik meg a sajtóban, akik szerint a hölgy egyszerűen pénzt akar, és akármennyire jó is az időzítés, a baba nem lehet a színészé – azaz nem elég, hogy most át akarja verni Phillippe-t, de már akkor is megtette, amikor még együtt voltak.

Knapp állítólag azzal is elég messzire rúgta a pöttyöst, hogy a források szerint még korábban azzal kereste meg a színészt, egy szót sem szól a médiának a terhességről, ha Phillippe hajlandó anyagilag gondját viselni. Mivel ezt a színész (apasági teszt nélkül, szintén csak az adott szóra) visszautasította, Knapp körbetelefonálta az amerikai bulvársajtót.

Arról egyelőre nem érkezett hír, hogy a hölgy beleegyezik-e a DNS-tesztbe.

AJÁNLOTT LINKEK:

Ryan Phillippe fizetne terhes exnőjének – angolul (TMZ)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik