Pályán kívül

Elszaladt a labdáért, holttestet talált a focista

Vaskor Máté
Vaskor Máté

újságíró. 2016. 03. 08. 15:30

Félbeszakadt egy mexikói labdarúgó-mérkőzés San Pedro de la Hortaliza városában vasárnap, miután az egyik csapat játékosa női holttestre lelt a pálya melletti szennyvízülepítő tartályban – számolt be róla az El Grafico.

A hatóságok később közölték, a 22 éves Leticia Doroteo de Jesus valószínűleg gyilkosság áldozatául esett. Jelenleg nyomoznak az ügyben.

El Ocote tartomány 93 kilométerre található Mexikóvárostól és az egyik legveszélyesebb régiója az országnak. Idén eddig negyven gyilkosságot regisztrált csak itt a rendőrség, és ez volt az ötödik alkalom, hogy az áldozat nő volt – írja a The Sun.

 

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2015. november 20.
Sákovicsné Dömölky Lídia olimpiai bajnok vívó beszédet mond a felújított Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok avatásán 2015. november 20-án.
MTI Fotó: Szigetváry Zsolt80 éves Sákovicsné Dömölky Lídia
Feyenoord Rotterdam player Eljero Elia (C) protests as he is shown a yellow card during the Dutch Eredivisie football match in Eredivisie, between PSV Eindhoven and Feyenoord Rotterdam on August 30, 2015. AFP PHOTO / ANP / OLAF KRAAK    = NETHERLANDS OUT= / AFP / ANP / OLAF KRAAKEszméletlenre vert egy embert a holland válogatott focista