Pályán kívül

Saját rokonát is zaklatta Szepesi Nikolett molesztálója

A Blikk sokkoló részleteket közöl a Szepesi Nikolett Én a szexmániás című könyvében leírt uszodai molesztálások kapcsán kitört botrány egy újabb áldozatáról.

blikk.hu újabb áldozatot talált, ezúttal uszodán kívül, de családon belül. Bacsa István, a könyvben csak Kicsi bácsinak nevezett masszőr – ő molesztálta a lányokat – unokahúga vall gyermekkorának átélt borzalmairól:

„Teljesen félrehúzta az úszódresszt, mondván, hogy a fenekemet is meg kell masszírozni, ám a keze becsúszott a bugyimba. Ugyan nagyon megijedtem, kérdőre vontam, amelyre csupán annyit mondott, muszáj odanyúlnia, hogy elmúljon az izomlázam. Hiába próbáltam szóban megvédeni magam, nagyon féltem. Alig tudtam kiszabadulni a szobából, ugyanis amikor ellenkeztem, nagyon agresszív lett. Bár gyerek voltam még, tudtam, hogy nem normális, amit velem tett. Anyunak azonnal szóltam, aki egyből felkereste Kicsi bácsit. Hatalmas vita robbant ki, ám Kicsi bácsi mindent tagadott. A családunk azóta nem áll szóba vele, de akkor úgy gondoltuk, nem fordulunk a hatóságokhoz, mivel családtag. Nem sejtettem, hogy több lány is áldozatul esett neki” – mesélt néhol indulatosan gyermekkori élményeiről Edina, Kicsi bácsi unokahúga.

A teljes cikk a blikk.hu-n itt olvasható.

A 26 éves, Európa-bajnoki bronzérmes Szepesi Nikolett lassan két hete megjelent, Én, a szexmániás című könyvében mesélt nyíltan arról, hogy 13 esztendősen szexuálisan molesztálták az uszodában. Később mások is jelezték, velük is megtörtént, hogy szexuálisan zaklatták őket.

Szepesi elsősorban a jelenleg 83 éves Bacsa Istvánt vádolta, akit csak Kicsi bácsinak neveztek az uszodában. Az érintett masszőr tagadTuri György mesteredző pedig azt tagadja, hogy akkoriban tudott az esetekről. Ugyanakkor Szepesi könyvében állítja, ő sem ártatlan, ráadásul édesanyjával szóltak neki akkor, de ő csak annyit válaszolt: „Varrd be a p….ádat!”

Mindenesetre az úszószövetség feljelentést tett ismeretlen tettes ellen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik